Sezonun öne çıkan bot ve çizme modellerini keşfetmeye hazır mısınız? Kışın kurtarıcısı bu modellerle üşümemek garanti! Özellikle kürklü botlar, postallar ve uzun çizmeler bu sezonun favorileri arasında yer alıyorlar. Bu soğuk kış günlerinde içinde rahat edebileceğiniz ve üşümeyeceğiniz bir kombin yaratmak istiyorsanız bot ve çizme seçimleri oldukça önemli.

Shearling Detayı

Rahat bir model mi arıyorsunuz? O hâlde bu modeller tam da size göre. Hem spor hem de şık olabileceğiniz ve istediğiniz kıyafetle bir araya getirebileceğiniz bu botlar sizi buz gibi havalarda bile üşütmeyecek.

   

Uzun Şık Çizmeler

İster eteklerlerle, ister elbiselerlerle, isterseniz de taytlarınızla kombinleyebileceğiniz uzun çizmeler bu sene de oldukça moda. Gündüzden geceye taşıyabileceğiniz bu modeller size ayrı bir şıklık katacak.

   

Maskülen Postallar

Modası hiç geçmeyen postallar erkekler için de âdeta ömürlük birer yatırım. Bu modeller her görünümü daha güçlü hale getirmeyi başaran birer tamamlayıcı. Konforunuzdan ödün vermeyip her kıyafetinizi tamamlasın istiyorsanız postal edinmeden kışı geçirmeyin.

   

Outdoor Botlar

Eskiden kamplarda veya doğa yürüyüşünde giyilen bu bot modelleri artık şehir içine inerek günlük stilinizi tamamlıyor. Özellikle karlı havalarda tercih edeceğiniz bu botlar ile sıcacık bir kış sizi bekliyor.